Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

Arhitectura deosebita a complexului, pozitionarea central si foarte aproape de plaja, dar si serviciile de calitate sunt cele ce ne recomanda pentru a organiza cele mai inedite evenimente.
Iti doresti ca cel mic sa se bucure de o petrecere reusita? Vrei sa impresionezi cu o nunta pe malul marii? Ai o echipa ce merita cel mai tare teambuilding? Seful ti-a dat sarcina sa organizezi intalnirea cu partenerii de anul acesta? Indiferent la care intrebare ai raspuns afirmativ, Mercur Minerva Family Club este locatia ideala pentru orice gen de evenimente.
Ofera echipei noastre provocarea de a crea cel mai frumos eveniment pentru tine, iar noi te vom surprinde cu un eveniment asa cum ai visat.

Ce oferim?
- Meniuri complete de eveniment
- Aranjamente florale (mese si prezidiu)
- Ornamente mese, scaune etc.
- Cadouri personalizate
- Invitatii, meniuri, carduri personalizate
- Baloane
- Bar de fructe, cascada de ciocolata, sculpturi in gheata
- Hostess
- Servicii foto si video
- Lumini, sonorizare, traducere simultana
- Consiliere de specialitate