Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

Pachetul Cazare cu Mic dejun include urmatoarele servicii:

-cazare cu mic dejun bufet - ( Hotel Mercur 3* / Minerva 3* sau Vila Maia 4*) - mic dejunul se serveste in regim bufet la restaurantul Mercur.
-bauturi non-alcoolice incluse NUMAI in timpul micului dejun: sucuri acidulate / neacidulate draft- gama PEPSI / PRIGAT (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Pepsi Twist), cafea, ceai si apa de masa.

Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantului in timpul programului de masa (mic dejun 07.00 – 10.00 )

-acces gratuit la cele 3 locuri de joaca exterioare, complet renovate, situate in complex si pe plaja acestuia
-acces gratuit internet wi-fi in complex si pe plaja acestuia
-acces gratuit in MeMi Summer Club – cu participare la activitatile zilnice organizate de echipa de animatori MeMi.
-acces contra cost la terenurile de sport cu asigurare echipament,
-acces gratuit la piscina si la plaja Family Club Beach cu umbrela si sezlong gratuit.
-parcare auto gratuita in limita locurilor disponibile,

Noul - MeMi Summer Club! = 12 ore de distractie = peste 15 animatori dedicati

Spiritul MeMi Club revine in sezonul 2019 si imbraca haina noua. Pentru cei carora le- a fost dor de noi, si nu numai, le garantam joc si distractie maxima. Echipa MeMi Summer Club este pregatita sa va intampine cu activitati pline de creativitate si dinamism, iar grija si atentia acordata celor mici, vor fi la superlative.

Din programul pregatit nu vor lipsi spectacolele musical interactive, de magie si marionete. Cei mici se vor bucura de activitatile din interiorul clubului dar si de jocurile si competitiile organizate pe plaja si piscine.

Pentru cei mari avem pregatita a doua editie a supercampionatului de table organizat pe plaja.

Asadar nu va uitati acasa tablele !!!

Voleiul pe plaja, tenisul de camp si de masa, concursurile interactive si multe altele se vor aduga sumarului activitatilor. Seara de karaoke, concursurile de dans si serile tematice acompaniate de band-ul restaurantului vor incheia ziua intr-o ambianta relaxanta si …de vacanta in Mercur Minerva Family Club!

Din distributie nu vor lipsi: Sef Placinta & Arlechino ; Mihai ; Magicianul Adrian, Me & Mi, precum si o serie de artisti de exceptie.