Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

       Plaja din Mamaia este foarte bine cunoscuta pentru excelenta sa pozitionare si latime, situata in partea de nord a litoralului, cu o pozitionare usor privilegiata.

       Plaja FAMILY CLUB BEACH, ca parte integranta a frumoasei plaje din Mamaia, se remarca prin amenajarea moderna, curatenia impecabila si serviciile puse la dispozitie de personalul FAMILY CLUB BEACH. 

       Plaja este situata in imediata apropiere a Family Club Mercur Minerva, este o plaja lata cu nisip fin, intrarea este lina in apa si fara bolovani, amenajarea este de la an la an mai complexa, oferind atat servicii de Beach Bar All Inclusive Premium cat si o zona a la carte, sezlonguri si umbrele, terenuri de sport ( volei / fotbal), muzica ambientala, servicii de internet wi-fi, toalete si multe alte facilitati pentru a petrece o zi confortabila si relaxanta la malul marii.

       Turisti care nu au achizitionat pachetele all inclusive premium, si doresc sa beneficieze de facilitatile plajei noastre pot achizitiona un abonament all inclusive beach pentru doar 75 lei/persoana si beneficiaza de: sezlong, umbrela, acces bar all inclusive ( bere draft, bauturi din gama coca cola, apa, cafea, ceai), acces loc de joaca pentru copii

       Echipa dedicata programului de enterteiment si Dj-ul nostru vor asigura pe tot parcursul zilei o atmosfera relaxanta si plina de voie buna.

 

Va asteptam sa ne fiti oaspeti!

 

Mercur Minerva Family Club - Mamaia